HORECA

In de gezellige en sfeervolle kantine van Rigtersbleek is er een ruim assortiment aan eten en drinken verkrijgbaar. Pinnen in de kantine is mogelijk én gratis. 
Op de tribune of in de kleedkamer en zin iets te eten of drinken? Ook dat is mogelijk! In het gebouw bevindt zich een automaat met een assoritment aan eten en drinken. 

 Eetcafé Rigtersbleek
Elke doordeweekse dag, tussen 17.00 en 19.00 uur, biedt v.v. Rigtersbleek iets extra's. Voor iedereen is er de mogelijkheid om voor slechts € 6,- een heerlijke maaltijd te nuttigen in Het Paviljoen. Het is dus niet noodzakelijk om lid te zijn van v.v. Rigtersbleek om te kunnen genieten van de maaltijden! Het dagmenu bestaat standaard uit een hoofd- & nagerecht. De maaltijden zijn dagvers en worden zelf bereid in de keuken van het clubgebouw.

Bekijk hier het menu van de week Wil jij aanschuiven? Reserveer dan hier een plek aan tafel.
Volg Eetcafé Rigtersbleek ook op Facebook

Lunchroom 
Vanaf november 2016 wordt er naast de heerlijke avondmaaltijden ook een uitgebreid lunchassortiment aangeboden. Het sportpark is dagelijks geopend* en daarom ook tijdens lunchtijd een uitstekende locatie om een heerlijke lunch te nuttigen. De lunch is op doordeweekse dagen verkrijgbaar van 11.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 08.00 tot 19.00 uur in Het Paviljoen.

Bardiensten 
Als club zijn we er samen verantwoordelijk voor dat er bardiensten gedraaid worden, zodat de kantine geopend kan zijn. Bekijk hier een overzicht en planning van de bardiensten. 

Helaas blijkt dat het erg lastig is om elke dag weer mensen bereid te vinden om een bardienst op zich te nemen. Lijkt het jou leuk om ook een keer een bardienst te draaien? Stuur dan een e-mail naar Wouter du Gardijn


*Openingstijden Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 tot 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 tot 22.00 uur
Zondag | 08.00 tot 19.00 uur