HET PAVILJOEN

Het clubgebouw van v.v. Rigtersbleek heet ‘Het Paviljoen’. Deze blikvanger op het sportpark bestaat sinds 1940 en is nog steeds dé plek waar leden en bewoners van de wijk samen komen. Naast de functie van een voetbalkantine biedt het ook ruimte aan diverse groepen om verschillende activiteiten te ontplooien.
 
Kantine
In de voetbalkantine van v.v. Rigtersbleek hangt een gezellige sfeer. Een plaats aan de bar, bijpraten aan de statafels of een plek aan één van de vele tafels; voldoende mogelijkheid om samen met anderen de tijd door te brengen in het clubgebouw. Op zonnige dagen is het ook mogelijk om plaats te nemen op het terras. Uiteraard is het mogelijk om even te ontspannen aan de tafelvoetbaltafel, een potje darten of samen een wedstrijd bekijken op het grote scherm

Er is een ruim assortiment aan eten en drinken* verkrijgbaar in de kantine. Daarnaast is het vanaf november 2016 mogelijk om dagelijks te genieten van een heerlijke lunch! Meer info over ons aanbod in Het Eetcafé lees je hier. 

Pinnen in de kantine is mogelijk én gratis. Het is inmiddels ook mogelijk om contactloos te betalen. 

Openingstijden Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 tot 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 tot 22.00 uur
Zondag | 08.00 tot 19.00 uur

Overige ruimtes
Op de bovenste verdieping van Het Paviljoen bevindt zich de bestuurskamer, ofwel 'Fillament Lounge'. Op de begane grond is de 'Digi-ruimte' die eveneens multifunctioneel inzetbaar is. De ruimtes worden ingezet voor vergaderingen, bijeenkomsten, werkplekken, ontvangsten en wedstrijdzaken. Voor leden en betrokkenen is het mogelijk om de ruimte te gebruiken, mits beschikbaar. Interesse om een ruimte te gebruiken? Stuur dan een e-mail naar Wouter du Gardijn om de mogelijkheden te bespreken. 

Eetcafé
Elke doordeweekse dag, tussen 17.00 en 19.00 uur, biedt v.v. Rigtersbleek aan iedereen de mogelijkheid om voor slechts € 6,- een heerlijke maaltijd te nuttigen in Het Paviljoen (kinderen t/m 12 jaar betalen slechts €4,-). Het dagmenu bestaat standaard uit een hoofd- en nagerecht. De maaltijden zijn dagvers en worden zelf bereid in de keuken van het clubgebouw.

Bekijk hier het weekmenu. Wil jij aanschuiven? Reserveer dan hier een plek aan tafel.
 
Schaken
Op dinsdagmiddagen worden er schaaklessen voor volwassenen gegeven in het clubgebouw. Interesse in schaken? Kom dan langs op dinsdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur. 

Het Paviljoen
* In de kantine wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar. Nog geen 25 jaar? Laat je legitimatie zien!