SPORTPARK

Het sportpark van v.v. Rigtersbleek ligt midden in de wijk, aan de G.J. van Heekstraat. Vanaf de straat zijn de clubkleuren rood en wit al prominent aanwezig. De hoofdingang van het sportpark is duidelijk herkenbaar door de prachtige poort.
 
Op het sportpark zijn vele voorzieningen en faciliteiten die ervoor zorgen dat er optimaal gesport en geleefd kan worden op het terrein. Het sportpark is elke dag van 09.00 tot 23.00 uur geopend. Hieronder een overzicht van hetgeen v.v. Rigtersbleek te bieden heeft aan de leden en bezoekers van de vereniging.
HET PAVILJOEN
Het clubgebouw van v.v. Rigtersbleek is Het Paviljoen. Een prachtig en in het oog springend gebouw die meer is dan alleen een voetbalkantine. Alle informatie over Het Paviljoen vind je hier.
 
SPORTVELDEN
Het hoofdveld van Rigtersbleek ligt centraal op het sportpark en is een kunstgrasveld. Daarnaast liggen er nog drie speelvelden (natuurgras) die geschikt zijn voor wedstrijden en trainingen. Tot slot is er nog een klein kunstgrasveld die dient als trainingsveld.
 
TRIBUNE & KLEEDKAMERS
In 2015 is er een nieuwe tribune gebouwd op het sportpark en deze is aan het begin van het seizoen 2015-2016 in gebruik genomen. De nieuwe tribune biedt plaats aan 280 toeschouwers. Rondom de tribune zijn vele faciliteiten die ook allen vernieuwd zijn.
 
Op de eerste verdieping zijn acht kleedkamers, waarvan twee extra veel ruimte bieden. Kleedkamer 1 is een bijzondere kleedkamer, deze is namelijk volledig is ingericht met een FC Twente uitstraling. Op de tweede verdieping zijn nog eens acht kleedkamers.
 
Naast de kleedkamers is er het volgende te vinden in het gebouw: een ballenhok, een wasruimte, een professionele verzorgingsruimte, materiaalruimte, toiletten en een prachtige radiokamer (tevens wedstrijdsecretariaat) met volledig uitkijk over de sportvelden.

Wall of Fame 
Dankzij het nieuwe kleedkamergebouw is er voor alle betrokkenen van de vereniging een mogelijkheid om de naam voor altijd te verbinden aan Rigtersbleek. In het nieuwe gebouw is een Wall of Fame gecreëerd waar middels een steen jouw naam verbonden kan worden aan het gebouw, aan de vereniging. Interesse in een plaats op de Wall of Fame? Klik dan hier voor meer informatie. 
 
EXTRA'S
Voor de jongste bezoekers zijn er leuke faciliteiten voor vertier. Zo is er een speeltuin en een springkussen nabij het clubgebouw. Ook is er een 4tegen4 veldje waarop de kinderen een balletje kunnen trappen.