MEER DAN VOETBAL

Het voetbal speelt bij v.v. Rigtersbleek de grootste rol in het bestaan. Er is binnen de club echter meer dan voetbal. Voetballende leden binnen de vereniging worden gestimuleerd, gemotiveerd en gesteund in het ondernemen van ter bevordering van de betrokkenheid binnen de vereniging. Eén van de middelen hiervoor is de Maatschappelijk Elftal Competitie (MEC).

Daarnaast wordt, door verschillende initiatieven en activiteiten te ondersteunen, geprobeerd om een breed publiek aan te spreken en iets aan te bieden. Niet alleen voor leden van de club, maar ook de inwoners van de wijk Twekkelerveld. Ook zijn er diverse groepen binnen de club die andere sporten beoefenen dan het voetbal, zoals de leden van de dartvereniging en de trimclub. Op dit onderdeel van de site wordt over de verschillende zaken meer informatie gegeven. 


Vitale Sportvereniging 
v.v. Rigtersbleek is een actieve club met hart voor de buurt. Ze zet haar kernkwaliteiten niet alleen in voor eigen (sport)leden, maar ook voor de samenleving. De Vitale Sportvereniging (VSV) biedt een doorlopend sport- en activiteitenaanbod op en rondom het sportpark van Rigtersbleek. Het aanbod draagt bij aan het welzijn, de gezondheid en de participatie van burgers in haar directe omgeving’.
 
Uitgangspunten die v.v. Rigtersbleek hanteert zijn:
  • Dagelijkse openstelling van het sportpark van 09.00 tot 23.00 uur;
  • Aanstellen van een Fulltime Verenigingsmanager;
  • Ontwikkelen van een doorlopend en vernieuwend activiteitenprogramma;
  • Maken van verbinding maken met aangrenzende wijk(en).