REGLEMENT

Om de MEC te doen slagen en voor iedereen leuk te houden zijn er enkele reglementen opgesteld. Neem deze goed door en handel hiernaar.
 
Goede en actieve houding
We verwachten dat alle leden zich optimaal inzetten en met een positieve houding deelnemen aan de taken en activiteiten. Uiteraard zet de MEC-commissie zich ook dit jaar weer in voor een succesvol seizoen en een leuke competitie.
 
Communicatie
De communicatie met de MEC-commissie loopt in eerste instantie via de teamleiders. Het doorgeven van behaalde taken, wedstrijdverslagen, vragen en opmerkingen, etc. wordt gedaan door de teamleider naar desbetreffende contactpersonen.
 
Scoresysteem
Alle teams krijgen een lijst met verplichte activiteiten. Deze lijst moet eerst worden afgerond om vervolgens in aanmerking te komen voor de competitie. De afgeronde taken worden door de teamleiders doorgegeven en vervolgens door de MEC-commissie verwerkt in de puntentelling. Eigen bijgehouden punten zijn niet gerechtvaardigd; hierover kan geen discussie gevoerd worden.   
 
Taken
De vaste taken zijn het draaien van een bardienst en het fluiten van een wedstrijd. Hiervoor worden leden ingedeeld en de teamleiders worden hierover tijdig ingelicht. Daarnaast zijn er ook diverse vrije keuze taken. Hiervan staat een overzicht op de website.
 
Aanmelden voor vrije keuze taken én het doorgeven van behaalde taken moet elke donderdag voor 10.00 uur door de teamleider.
 
Er is een beloning voor het afronden van de verplichte takenlijst! Rond de takenlijst zo snel mogelijk af en ontvang bonuspunten én een mooie prijs!
 
1ste              125 bonuspunten & paintballen met het gehele team
2de              100 bonuspunten & met het hele team naar BOUNZ
3de              75 bonuspunten & met het hele team eten in het eetcafé
Alle andere teams krijgen bij het afronden van de verplichte takenlijst een bonus van 50 punten.  
 
Afmelden
Wanneer jij onverhoopt niet aanwezig kunt zijn om je taak uit te voeren moet jij je tijdig afmelden. Afmelden moet uiterlijk een dag voor de taak/activiteit. Indien je ziek bent, meld je dan af voor 08.00 uur.
 
Meld jij je niet af en ben je toch afwezig? Of wordt er geconstateerd dat jij een valse af-/ ziekmelding hebt gedaan? Dan worden er 10 punten van het puntentotaal afgetrokken.