UITLEG TAKEN

Scheidsrechter (+ -training) | C-junioren
De training tot scheidsrechter is verplicht voor C-junioren en hiervoor worden geen punten gegeven. Na het afronden van de training is het de bedoeling dat de C-junioren de wedstrijden van de F- en E-pupillen fluiten op zaterdagochtend.
 
Punten: 20 per wedstrijd
Contactpersoon voor afmelden en aftekenen: Antoinette van Aalst.
 
Bardiensten weekend | A- & B-junioren
Op de zaterdagen zijn er twee B-junioren verantwoordelijk voor de bardienst en op de zondagen twee A-junioren. Het draaien van een bardienst doen jullie samen met twee ervaren mensen. Op de website vind je een schema van de bardiensten.
 
Punten: 10 per uur
Contactpersoon voor afmelden: Antoinette van Aalst
Contactpersoon voor aftekenen: Antoinette van Aalst & Kevin Tuin
 
Ballenjongen / -meisjes | A-, B- & C-junioren
Bij een wedstrijd van het eerste elftal (zondag) en tweede elftal (zaterdag) kun jij ballenjongen of –meisje zijn. Per wedstrijd is er ruimte voor maximaal acht kinderen.
 
Punten: 15 per wedstrijd
Contactpersoon voor aanmelden: Fenneke
Contactpersoon voor afmelden: Antoinette van Aalst
 
Loten verkoop | A-, B- & C-junioren
Bij de wedstrijden van het eerste en tweede elftal worden er loten verkocht ten behoeve van de jeugdafdeling van de club. De loten kosten € 1,- p.s. (zes loten voor € 5,-). Na aanmelding hoor jij of er nog plek is om loten te verkopen en krijg je verdere instructies.
 
Punten: 15 per wedstrijd
Met meer dan 8 teamgenoten op dezelfde dag aanwezig = 25 bonuspunten
Aanmelden: mec@rigtersbleek.nl
Contactpersoon afmelden: Antoinette van Aalst
 
Uitslagen & wedstrijdverslagen | teamleiders
Van de teamleider wordt verwacht dat er een verslag wordt geschreven van de wedstrijd die het weekend gespeeld is. Het verslag dient vier dagen na de wedstrijd, voor 10.00 uur, opgestuurd zijn naar Joost te Marvelde. Let op: meld in de e-mail duidelijk het onderwerp (incl. teamvermelding). Per seizoenen moeten er minimaal acht verslagen zijn ingeleverd.
 
Punten: 20 per wedstrijd
Minpunten: 50 indien er geen acht verslagen zijn gemaakt in het seizoen
 
Knutselmiddag | alle teams
Elke woensdagmiddag kunnen broertjes en zusjes van de voetballertjes knutselen en spelletjes spelen in de digiruimte. Jij kunt een knutselactiviteit of spel organiseren en/of begeleiden.
 
Punten: 5 per uur
Contactpersoon aan- en afmelden: Fenneke
 
Techniek training | A-, B- & C-junioren
Op zondagochtend (09.00 uur) wordt er techniek training gegeven aan de E- en F-pupillen (F1 t/m F4). Jij kan ondersteunen bij het geven van deze training.
 
Punten: 20
Aan- en afmelden: Ronnie van der Sleen & Rudhi Meilink
 
De Grote Clubactie | alle teams
Door zoveel mogelijk loten te verkopen voor De Grote Clubactie kun jij punten verdienen. Nadere informatie volgt. Nieuwe ideeën voor taken en activiteiten zijn van harte welkom! Stuur je ideeën op en de MEC-commissie bespreekt de ideeen tijdens de vergaderingen.Per taak en activiteit wordt gekeken of deze voor het nieuwe seizoen kan worden opgenomen in de lijst. Wanneer dit het geval is geldt dit als een taak of activiteit voor alle teams.