NIEUWS

20-05-2017 - Van NEO naar De Bleek

Van NEO naar De Bleek
Naast de twee nieuwe jonge talenten Max Krake en Floris Scholten verwelkomen we aankomend seizoen ook Max Brunninkhuis bij De Bleek. De 22-jarige middenvelder is geboren in Borne en speelt sinds zijn vijfde bij RKSV NEO.

 
Max: “Bij NEO heb ik een fijne jeugdopleiding doorlopen, vrijwel met elk team op hoofdklasseniveau. Sinds 2013 ben ik aangesloten bij het eerste elftal van NEO in de vierde klasse, met als hoogtepunt het kampioenschap van vorig jaar. Mijn sterke punten als voetballer zijn dat ik een beslissende pass kan geven en goede dribbel heb. In de eerste klasse wil ik een sterker en explosiever worden.”

De Technische Commissie is blij dat Max Brunninkhuis heeft gekozen voor De Bleek. Ivar Hageman: “Vorig seizoen hebben we Max al enkele keren gesproken, maar toen koos hij er nog voor een jaar bij NEO te blijven. We zijn dan ook blij dat hij nu de stap naar Rigtersbleek gaat zetten. Max is het type speler dat past bij hetgeen we als club willen: een jonge, talentvolle middenvelder met een goede techniek en veel drive, die zich graag op een hoger niveau wil door ontwikkelen om te kijken waar zijn plafond ligt. Max gaf zelf aan ook toe te zijn aan een hoger weerstandsniveau en bij NEO wordt hem deze stap van harte gegund, een mooi signaal. Max heeft bewust gekozen voor Rigtersbleek en niet voor andere clubs, ook dat tekent hem. Van harte welkom Max!”
 
Brunninkhuis ziet De Bleek als een mooie uitdaging voor hemzelf: “Na mooie jaren bij NEO heb ik gekozen voor een overstap naar Rigtersbleek. Na fijne gesprekken met de TC en hoofdtrainer Otto Krabbe merkte ik dat Rigtersbleek een ambitieuze club is en dat er volgend jaar een ambitieuze trainer voor de groep staat. Ik wil graag op het hoogst haalbare niveau voetballen en daarom lijkt me een mooie uitdaging om deel uit te maken van de selectie van De Bleek. Ik hoop dan ook dat ik een basisplekje weet te veroveren en met het team kan meedoen om promotie. Ik heb in ieder geval erg veel zin in het spelen bij De Bleek!” 

Terug naar overzicht