NIEUWS

11-06-2017 - Voetbalkamp Munster JO11-3

Voetbalkamp Munster JO11-3
Het voetbalseizoen loopt ten einde en veel teams sluiten het seizoen af met een toernooi of voetbalkamp. Ook JO11-3 ging samen een weekend weg en hieronder lees je het verslag van een succesvol voetbalkamp in Munster!
 Op vrijdag zijn we rond halfvier vanaf De Bleek vertrokken en rond de klok van 5 uur zijn we aangekomen op het terrein van sportpark Gievenbeck te Munster. Nadat we ons in de sporthal geïnstalleerd hadden (luchtbedden oppompen e.d.) en gegeten hadden moesten alle teams zich opstellen in het stadion en werden we voorgesteld aan de toeschouwers. Dit was een hele ervaring voor de jongens. De avond hebben de jongens vooral voetballend doorgebracht.
 
Na een korte nacht stonden er voor de zaterdag vier wedstrijdjes op het programma. Daarnaast waren er genoeg nevenactiviteiten voor de jongens (stormbaan, op doel met gaten schieten, bubbelvoetbal) georganiseerd. ‘s Avonds hebben we met z'n allen de Champions League finale gekeken.
 
Na weer een korte nacht 😊 moesten we op zondag nog twee wedstrijdjes spelen. We hebben het toernooi afgesloten met patat, braadworst en cola. Daarna zijn we weer richting Enschede vetrokken. Rond halfvier waren we weer terug bij De Bleek. Daar hebben de jongens nog een dikke ijsco gehad.
 
Het was een super weekend met een topteam! Milan, Max, Hugo, Luca, Sven, Noa, Mees, Lars, Quint, Stijn en Arsalan bedankt voor dit geslaagde weekend.
 


Op 17 juni sluiten wij dit voetbaljaar af met een activiteitenmiddag op Het Rutbeek samen met alle ouders.
 
Wij willen onderstaande bedrijven/mensen nog bedanken die ons dit weekend gesponsord hebben.
Groenteboertjes van Gemert
Drankenhandel De Bolhaar
Fam. Engbers (BeatBuzz)
Pure Energie
FED/ACC Administratie-en Belastingadviseurs
 
… en een aantal sponsors die niet met naam genoemd hoeven te worden maar het wel super vonden om dit voor deze jongens te doen.
 
Alle ouders bedankt voor het vertrouwen dat jullie ons gegeven hebben en dat wij dit samen met deze jongens mochten meemaken.
 
Danny, Bert & Edwin

Terug naar overzicht