NIEUWS

22-07-2017 - Activiteiten BOS

Activiteiten BOS
Het nieuwe seizoen staat voor de deur en ook voor de BOS houdt dit in dat er weer activiteiten op het programma staan. Via deze weg informeert het BOS bestuur iedereen alvast over enkele activiteiten en bijbehorende data. 

 
Woensdag 20 september: bedrijfsbezoek Nedko
Erwin Leferink heeft ons uitgenodigd om een kijkje bij hem in zijn bedrijf te nemen in Enschede. Hij gaat ons deze avond het hele productieproces laten zien van het fabriceren van een kunststofkozijn. Zijn medewerkers zijn hierbij aanwezig en ook verzorgd Erwin voor de BOS-leden een hapje en een drankje.
 
Donderdag 5 oktober: Military Classic Night-Fair – Ladies only
Deze avond gaan we met de dames op stap voor een unieke happening die ons helemaal in de sfeer van de Military brengt. De avond staat in het teken van diverse proeverijen én een bezoek aan een boulevard met mode, beauty, wellness & lifestyle. Al met al een avond met sfeer, warmte en gezelligheid die wij natuurlijk niet willen missen.
 
Zaterdag 21 oktober: FC Twente – Roda JC (20.45 uur)
We gaan ook dit seizoen weer een bezoek brengen aan De Grolsch Veste. Deze wedstrijd zijn we uitgenodigd bij de TOS en aansluitend is er een feestavond in de businessruimte.
 
Woensdag 8 november: Jaarlijkse sponsoravond
De eerste woensdag van november en dus ons jaarlijkse sponsoravond. Eddy van der Leij zal weer een interessante persoonlijkheid uit de voetbalwereld meenemen naar De Bleek.
 
Al met al heeft de BOS weer een paar interessante en mooie bijeenkomsten op de planning zetten. Noteer de data in je agenda en mis niets. Uiteraard ontvangen jullie t.z.t. nog meer specifieke informatie over de bovenstaande evenementen en activiteiten die op het programma staan.
 
Meer informatie over de Bleek Ondernemers Sociëteit (BOS) is hier te vinden. 


Terug naar overzicht
Nieuws: Overschrijvingsperiode is weer begonnen

Meer informatie Alle nieuws