NIEUWS

27-07-2017 - Najaarsmodule Meidenvoetbalschool

Najaarsmodule Meidenvoetbalschool
De Meidenvoetbalschool Twente biedt meiden in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar de mogelijkheid om op de vrijdag trainingen te volgen bij v.v. Rigtersbleek.
 
De trainingen
Voor alle deelneemsters is er veel individuele aandacht en staat de voetbalontwikkeling van de voetbalster centraal. Meiden krijgen training onder leiding van (oud)trainers en (oud)speelsters van FC Twente Vrouwen en andere ervaren voetbaltrainers en –trainsters. Tijdens de tien trainingen van de Najaarsmodule staat techniektraining voorop. In de vijf kwartier dat er wordt getraind hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.
 


Data
De Najaarsmodule gaat van start op vrijdag 22 september. De module bestaat uit tien trainingen, waarvan de laatste plaatsvindt op vrijdag 1 december. De training op vrijdag 27 september komt te vervallen in verband met de vakantie. . Er wordt getraind van 17.45 tot 19.00 uur op Sportpark Rigtersbleek.
 
Kosten
De kosten voor deelname aan de tien trainingen van de Najaarsmodule zijn €105,-. Daarnaast hebben we een speciale actie voor deze module. Wanneer de meiden zich aanmelden met een vriendin of teamgenoot dan krijgen beiden een korting van €5,-. Daarnaast is er in overleg de mogelijkheid om een groepskorting te ontvangen wanneer uw vereniging een compleet team aanmeldt. 

Klik hier voor alle informatie over de Najaarsmodule. 


Terug naar overzicht
Nieuws: Overschrijvingsperiode is weer begonnen

Meer informatie Alle nieuws