NIEUWS

14-09-2017 - “Openbaring binnen de selectie”

“Openbaring binnen de selectie”
De 15-jarige Rachel Kleine heeft de overstap gemaakt van Sparta Enschede naar v.v. Rigtersbleek. Tien seizoenen speelde ze in het rood en zwart van Sparta. Daarnaast kwam Rachel uit voor diverse regionale KNVB-teams.
 
De geboren Enschedese is duidelijk over haar overstap: “De reden om naar Rigtersbleek te gaan is omdat ik een uitdaging zocht, want vorig seizoen heb ik een jaar lang stil gestaan, ook omdat ik op het hoogst haalbare niveau wil voetballen en me verder wil ontwikkelen.”
 
De hoofdtrainer van VR1, Patrick van den Berg, is blij om te zien dat wederom een talentvolle speelster met ambitie haar weg heeft gevonden naar De Bleek. Opnieuw kiest een voetbalster uit de regio ervoor om zich als voetbalster optimaal te ontwikkelen en het maximale eruit te halen. Patrick: “Rachel is een openbaring binnen de selectie. Gezien haar jonge leeftijd is het bijzonder dat ze zonder problemen zo gemakkelijk op dit niveau instapt. Door haar snelheid en techniek lost ze veel problemen verdedigend op voor het team. Opbouwend doet ze geen gekke dingen en speelt ze met zelfvertrouwen waar het team steun aan heeft. Aankomend seizoen gaan we kijken waar haar top zal liggen.”
 
De centrale verdedigster heeft als doel om een basisplaats te veroveren in het eerste vrouwenelftal van De Bleek. Rachel: “Ik hoop op een basisplaats dit seizoen en ik wil me als voetbalster nog verder ontwikkelen. Daarnaast hoop ik op een leuk seizoen waarin we goed mee kunnen gaan draaien in de Hoofdklasse.”


Terug naar overzicht
Nieuws: Overschrijvingsperiode is weer begonnen

Meer informatie Alle nieuws