NIEUWS

09-10-2017 - Overwinning VR1 op Nuenen

Overwinning VR1 op Nuenen
De vrouwen van De Bleek hebben op zondag 8 oktober drie punten gepakt tegen RKSV Nuenen VR1. Met een 6-1 overwinning op eigen veld heeft het team nu vier punten uit drie in de Hoofdklasse. Lees hieronder het wedstrijdverslag van speelster Inge Tijink.
 
We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen na drie minuten al op voorsprong door een goal van Jeska ter Huurne. Daarna bleven we goed druk zetten en kwamen we door twee goals van Lindsay Jongedijk snel op 3-0. De derde goal was een prima uitgespeeld aanval zoals op de training was geoefend. Er werd prima gespeeld en kort voor rust werd er uitgelopen naar 5-0 door goals van Lotte Nijzink en Sophie Pieterson, waarmee we de rust in gingen.
 
De tweede helft kwamen wij iets minder door de verdediging van Nuenen. Het duurde dan ook tot de 75ste minuut voordat de 6-0 werd gescoord door opnieuw Sophie Pieterson. Tien minuten voor het einde mocht Nuenen nog wel de 6-1 maken, wat ook de eindstand was. Het hoogtepunt in de tweede helft was de panna van Sophie Pieterson die haar tegenstander het bos in stuurde. De beelden van deze actie zijn te bekijken op Instagram & Twitter
 
Al met al een prima wedstrijd waarin weinig werd weggegeven en waarmee de eerste overwinning van het seizoen een feit is.
 
Op zondag 15 oktober speelt VR1 een uitwedstrijd in Nistelrode. Om 11.45 uur trapt het team van Patrick van den Berg af tegen Prinses Irene VR1. 

Bekijk hier alle foto's van de wedstrijd. 

Terug naar overzicht
Nieuws: Overschrijvingsperiode is weer begonnen

Meer informatie Alle nieuws