NIEUWS

09-10-2017 - Gelijkspel in Twentse Derby

Gelijkspel in Twentse Derby
Het eerste elftal speelde op zondag 7 oktober een thuiswedstrijd tegen HVV Tubantia. Het team van Otto Krabbe hield één punt over aan deze derby. Lees hieronder het wedstrijdverslag van Brian Berlijn.
Op zondag 8 oktober speelde Rigtersbleek 1 tegen Tubantia 1 voor zijn derde competitieduel. Het moest een mooie middag worden voor Rigtersbleek, maar zo mocht het niet zijn.
 
In de eerste helft waren er vrij weinig kansen en had Rigtersbleek veel meer balbezit dan Tubantia. Rigtersbleek wou nog wel voetballen, maar Tubantia schoot alles weg dus kwam Rigtersbleek er moeilijk doorheen. Rigtersbleek begon wat geïrriteerd te raken waardoor Gerard in de 15de minuut een gele kaart voor praten kreeg. Vlak voor rust kwam er een blessure voor Floris Scholten, waardoor Rigtersbleek in de tweede helft met Kevin Corte ging spelen.
 
In de tweede helft begon Tubantia wat gevaarlijker te worden en daardoor kwamen ze ook op een 0-1 voorsprong in de 77ste minuut. Rigtersbleek ging toen wat aanvallender spelen. Dario Dore kwam in het veld en Frank Valley eruit in de 80ste minuut; een aanvaller voor een verdediger.
 
Hierdoor werd Rigtersbleek veel gevaarlijk en werd het ook 1-1 door een mooie steekpass van Max Brunninkhuis. En goed binnen geschoten door Max Krake (foto). Rigtersbleek had daarna nog wat kansen maar het bleef bij 1-1.
 
De volgende competitiewedstrijd staat zondag 15 oktober op het programma. In Nijmegen is NEC 1 de tegenstander om 14.00 uur. 


Terug naar overzicht
Nieuws: Overschrijvingsperiode is weer begonnen

Meer informatie Alle nieuws