NIEUWS

09-10-2017 - Heren 2 wint met 4-1

Heren 2 wint met 4-1
Zondag 8 oktober werd er door het team van Joost du Gardijn wederom een overwinning behaald. Op eigen veld werd Concordia Wehl met 4-1 verslagen. Lees hieronder het verslag van de trainer.
Op het vervroegde aanvangstijdstip van 10.30 uur liet Rigtersbleek 2 de eerste 45 minuten goed zien hoe twee overwinningen het zelfvertrouwen en niveau omhoog hebben gehaald binnen het team. Concordia kon hier weinig tegen inbrengen en via veel aanvallen/corners/voorzetten was het Ricardo Teunissen (foto) die de ruststand met twee treffers bepaalde op 2-0.
 
Na rust wist iedereen dat Concordia hier meer tegen over zou gaan zetten. Op een paar schoten na met iets meer aanvallende intenties werd het niet moeilijker voor Rigtersbleek. Het werd halverwege de tweede helft wel eerst 2-1 via een afstandsschot. Hierna werd de eindstand via wederom Ricardo en invaller en nieuwkomer Enayat Bayat met een mooie en subtiele voetbeweging vlak voor tijd op 4-1 bepaald.
  
Opstelling: Dylan Bos, Daniel Nordkamp, Dwayne Lankheet, Stan Mues, Erik Schulenberg, Mart van Amstel, Marlo Vermeulen, Ricardo Teunissen, Emilio Tovar Ruiz, Vince Warris & Daniel van Lunteren.
 
Wissels die allen ingevallen zijn: Robin de Roode, Tim Schepers, Misha Saveliev & Enayat Bayat.

Volgende week speelt Heren 2 om 11.30 uur uit in Nijmegen bij het sterke Orion.

 
 

Terug naar overzicht
Nieuws: Overschrijvingsperiode is weer begonnen

Meer informatie Alle nieuws