NIEUWS

12-10-2017 - JO11-1: goed spel, geen punten

JO11-1: goed spel, geen punten
Het team van Kevin Corte speelde afgelopen weekend in Haaksbergen tegen HSC ‘21 JO11-1. Ondanks het goede speel konden er geen punten meegenomen worden naar Enschede. De wedstrijd eindigde in 3-1. Lees hieronder het wedstrijdverslag van de trainer.
Na een scherpe warming-up kon de wedstrijd beginnen. We gingen iets inzakken en probeerden de bal op onze helft te onderscheppen. In het begin ging het wel aardig HSC maakte het spel maar toch kregen ze niet veel kansen. Toch kwamen we 1-0 achter en toch kort daarna al 2-0. Vanaf dat moment gingen we vooruit druk zetten en begonnen we echt mee te doen aan de wedstrijd. Het ging steeds beter en beter we creëerden goede kansen alleen benutte ze niet. We kwamen 3-0 achter, maar dat verweerde ons niet van het blijven voetballen. We hadden dan ook de overhand in de tweede helft en het ging super goed. We maakten door ons goede spel ook een doelpunt en toen leefde de jongens weer helemaal op. We begonnen hard te werken met niet altijd even mooi voetbal maar met wel veel kansen. HSC kreeg drie grote kansen, maar onze verdediging en keeper haalde de bal de goed uit of weg. De wedstrijd was bijna klaar en toch bleven we voetballen nadat we zo’n 15 keer het aluminium hadden geraakt hadden we door dat het ons niet ging lukken vandaag. Ook al hadden we zeker recht op een punt of misschien wel drie punten.
 
Al met al zeker een goeie wedstrijd gespeelt alleen was het resultaat wat minder. We kunnen met dit resultaat zeker verder werken en dan komt het wel goed. Zeker trots op de jongens hard gewerkt alleen niet beloont!
 
Op 14 oktober speelt JO11-1 een thuiswedstrijd. Om 10.00 uur wordt er afgetrapt tegen NEO JO11-2.
 
 
 
 

Terug naar overzicht
Nieuws: Overschrijvingsperiode is weer begonnen

Meer informatie Alle nieuws