Rigtersbleek: dé club voor ambitieuze voetbalsters

Het meidenvoetbal bij Rigtersbleek groeit. Het vrouwenteam speelt op landelijk niveau in de Hoofdklasse. De staf bestaat uit deskundige en goed opgeleide trainers, waaronder oud-trainer van FC Twente Patrick van den Berg. De faciliteiten bij De Bleek bieden vele mogelijkheden om optimaal en professioneel te trainen. Vanaf aankomend seizoen hopen wij ook met een talentvolle groep meiden deel te nemen aan de competitie. Een topsport jeugdteam voor meiden is ons doel. Wij willen meiden de kans bieden om uiteindelijk op het allerhoogste niveau te trainen spelen. Rigtersbleek kan en wil de springplank worden voor ambitieuze voetbalsters!

Talentendag
Om jou als ambitieuze speelsters kennis te laten maken met Rigtersbleek en de trainers organiseren we een Talentendag. Op de vrijdag in de meivakantie kun jij, onder leiding van onze deskundige en ervaren trainers, aan de slag en kennismaken met De Bleek. Hoofdtrainer van VR1, Patrick van den Berg, is aanwezig samen met enkele speelsters van VR1. Ook trainer van Rigtersbleek Heren 2 en de Meidenvoetbalschool Twente, Joost du Gardijn (TC1), is aanwezig. De gehele ochtend wordt er intensief en op professionele wijze getraind. Er worden diverse trainingsvormen aangeboden, waarmee we onder andere aan de slag gaan met voetbalechte testen. Daarnaast zijn er vele loopvormen en trainen we jouw loopcoördinatie. Uiteraard mag een echte videoanalyse niet ontbreken op deze Talentendag!

De Talentendag vindt plaats op vrijdag 4 mei van 09.00 uur tot 12.00 uur op Sportpark Rigtersbleek in Enschede.

Aanmelden
Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud? Ben jij een ambitieuze voetbalster? Wil jij jezelf ontwikkelen door vier keer in de week op niveau te trainen onder leiding van ervaren trainer? En wil jij uiteindelijk op topniveau voetballen? Meld je dan aan voor de Talentendag! Deelname is gratis.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de e-mail de volgende gegevens: voor- & achternaam, geboortedatum, woonplaats, huidige club + niveau.

TALENTENDAG MEIDEN.png


Ambitie v.v. Rigtersbleek
Rigtersbleek wil iets betekenen voor de ontwikkeling van voetbalsters en ambitieuze speelsters uit de regio. Patrick van den Berg, hoofdtrainer VR1: “We willen in Enschede voetbalsters weer de kans bieden om op een hoger niveau te spelen. In de regio komen wij met ons seniorenteam uit op het hoogste niveau en we zijn altijd op zoek naar nieuwe talentvolle speelsters. Om ook in de toekomst op Hoofdklasse niveau te blijven spelen is doorstroom vanuit de jeugd van groot belang. Daarom willen we volop inzetten in het neerzetten van kwalitatief goede meidenteams, zowel qua speelsters, staf én faciliteiten. Binnen Rigtersbleek zijn hiertoe volop mogelijkheden.”

Hoofdtrainer Patrick van den Berg
De 39-jarige trainer beschikt over de diploma’s TC3 en Keepercoach 2. Hij heeft onder andere ervaring opgedaan bij betaald voetbalorganisatie Go Ahead Eagles en FC Twente (Vrouwen). Als trainer is hij daarnaast onder andere actief geweest bij amateurverenigingen GFC Goor, WWV & SVVN. Ook is Patrick van den Berg trainer bij de Meidenvoetbalschool Twente. Naast hoofdtrainer van VR1 is Patrick op dit moment keeperstrainer en Hoofd Jeugdopleiding.

Rigtersbleek VR1
De vrouwen van Rigtersbleek zijn drie seizoenen op rij gepromoveerd en komen nu uit in de landelijke Hoofdklasse. Sinds het seizoen 2016-2017 heeft Rigtersbleek ook een samenwerking met FC Twente Vrouwen. Het vrouwenteam van De Bleek is de satellietvereniging van FC Twente Vrouwen, waardoor speelsters voor beide elftallen mogen uitkomen.

In het team spelen ervaren speelsters en jonge talentvolle meiden samen. Enkele speelsters hebben al de gehele jeugd doorlopen bij De Bleek, zoals Jeska ter Huurne die zelf ook trainster is van MO13. Andere speelsters hebben hun ervaring opgedaan op het allerhoogste niveau. Acht speelsters van de huidige selectie hebben dit seizoen hun debuut gemaakt in het vrouwenteam van FC Twente. Larissa Wigger speelde met FC Twente Vrouwen in de UEFA Women’s Champions League en Felicia van Jaarsveld maakte onderdeel uit van de FC Twente Meidenvoetbalacademie. Keepster Inge Tijink heeft zich bij De Bleek in twee jaar ontzettend ontwikkelt en hierdoor, via een stage in Portugal, gaat zij volgend seizoen spelen voor Sporting Lissabon. 

Lees ook …
Vriendinnendag bij Rigtersbleek
Aan ambitie geen gebrek bij Rigtersbleek Vrouwen
Inge Tijink in Portugal
Tijink in actie voor FC Twente Vrouwen

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image