Ronnie van der Sleen volgend seizoen trainer JO17-1

De huidige trainer van JO15-1, Ronnie van der Sleen, heeft zijn contract bij Rigtersbleek verlengt en wordt aankomend seizoen de hoofdtrainer van JO17-1.
 
Sinds het seizoen 2012-2013 is de 47-jarige trainer al actief bij De Bleek. Hij begon zijn trainerscarrière bij JO9-1 (Hoofdklasse). Ronnie: “Ik ben begonnen bij het team van mijn zoon Bjorn, die nu in JO15-1 voetbalt. Mijn jongste zoon Sven speelt inmiddels ook in het rood-en-wit van De Bleek bij JO11-1. Na enkele jaren niets gedaan te hebben in het voetbal, begon het voetbalvirus destijds weer te kriebelen doordat Bjorn begon met voetballen. Ik begon bij de JO9-1 en ben met dit team meegegroeid tot en met JO11-1.” In 2015-2016 maakte Ronnie, in het bezit van trainersdiploma UEFA C, de overstap naar JO15-1: “Ik wou graag een wat oudere lichting gaan trainen en ben toen met Henri Roessink begonnen bij de JO15-1 in de eerste klasse. Dit team trainen we nu al voor het vierde seizoen samen. Daarnaast ben ik ook lid van de Technische Commissie Jeugd bij De Bleek. Ik geef op dit moment ondersteuning aan de onderbouw waar Joost du Gardijn de leiding over heeft.”
 
Hoogeveen
Ronnie woont in Enschede, maar is geboren in Hoogeveen en hier begon hij in 1988 dan ook zijn eigen voetbalcarrière. Hij heeft bij v.v. Hoogeveen de gehele jeugdopleiding doorlopen en op 17-jarige leeftijd maakt hij vanuit de A1 de overstap naar de eerste selectie: “Ik mocht het seizoen als basisspeler beginnen in de Hoofdklasse. Het was een fantastische tijd met zeer goede spelers om me heen. Wedstrijden tegen onder andere De Treffers, WKE en Quick ’20 staan nog in mijn geheugen gegrift. Ook de wedstrijden in de Amstel Cup tegen RBC en Emmen waren prachtig om mee te maken. Enkele familieleden zijn nog steeds actief betrokken bij v.v. Hoogeveen en ik houd ze daarom nog steeds nauwlettend in de gaten. Gelukkig maken ze weer een goede periode door en zijn nu koploper in de Hoofdklasse.” Ronnie verhuisde naar Enschede en ging spelen voor Enschedese Boys: “Na een mooie tijd bij v.v. Hoogeveen ben ik eerst nog gaan spelen bij zaterdag derdeklasser v.v. De Weide, met als hoogtepunt een promotie naar de tweede klasse. In deze periode ging het scoren mij redelijk gemakkelijk af en werd ik tweemaal topscorer van de regio Hoogeveen. Bij De Boys heb ik enkele seizoenen in het eerste elftal gespeeld en ben gaan afbouwen in het tweede en derde elftal.” In 2003 beëindigde de aanvallende speler zijn actieve voetbalcarrière.
 
JO15-1