Verlies in Amsterdam

Op zondag 13 mei speelde VR1 een competitiewedstrijd in Amsterdam. Het team van Patrick van den Berg nam het op tegen sc Buitenveldert. De wedstrijd werd met 3-1 verloren. Lees hieronder het verslag van de trainer.

Buitenveldert was vanmiddag in het collectief beter dan Rigtersbleek. In de eerste fase ging het nog wel over en weer. SC Buitenveldert kwam uiteindelijk op een 1-0 voorsprong. Door middel van een super kopbal van Jeska ter Huurne werd het in de vijftiende minuut 1-1. We konden helaas niet lang genieten van de gelijkmaker. Twee minuten later viel de 2-1 voor de thuisploeg. De communicatie ontbrak bij ons tussen het middenveld en de verdediging. Zo werd de goal slordig weggegeven.

Over de gehele wedstrijd gezien speelde we net niet goed genoeg om Buitenveldert pijn te doen. Na de aanvallende wissel, om een gelijkspel te forceren, viel al snel de 3-1. We bleven proberen om de aansluitingstreffer te maken, maar helaas lukte ons dit niet.

We hebben nog twee finales te spelen om nacompetitie te ontlopen. Volgende week staat de uitwedstrijd naar de nummer 2, Fortuna Sittard, op de ranglijst op het programma.

<<< BEKIJK HIER ALLE FOTO'S >>>