FC Twente volgend station voor Kleine

Rachel Kleine is de volgende die VR1 van De Bleek gaat verlaten. Eerder al vertelde we over de mooie stappen die Sophie Pieterson (Jong FC Twente Vrouwen), Carmen Koens en Amber van den Berg (beide Western Carolina University, Amerika) gaan maken in hun voetbalcarrière. Rachel is de volgende speelsters die een stap hogerop gaat. De 17-jarige allround speelster maakt vanaf het aankomende seizoen deel uit van de selectie van Jong FC Twente Vrouwen.

De trainer snapt heel goed dat FC Twente gekozen heeft om Rachel aan te trekken: “Sinds dit seizoen speelt Rachel in het rood en wit van De Bleek. Vanwege haar jonge leeftijd hebben we haar voorzichtig gebracht en steeds iets meer minuten laten spelen. Aan het eind van het seizoen is ze uitgegroeid tot één van de steunpilaren van het team. De enorme ontwikkeling die ze heeft laten zien heb ik al enkele keren meegemaakt bij speelsters die afgelopen jaar Europees kampioen zijn geworden met het Nederlands elftal. Ik zie in Rachel dan ook een potentiele speelster van Oranje in de toekomst, mits ze uiteraard fit en gezond mag blijven.”

De ambitieuze speelster, die bij Rigtersbleek kwam spelen omdat ze een uitnodiging had, is dankbaar en blij: “Ik heb dit seizoen veel geleerd bij De Bleek en heb mezelf ontwikkeld als voetbalster. Al snel had ik een basisplaats veroverd en kon ik veel minuten maken. Het was een gezellig en leuk team, waarin ik met veel plezier heb gespeeld. Maar nu krijg ik de kans om naar Jong FC Twente Vrouwen te gaan en deze uitdaging kan ik niet aan mij voorbij laten gaan. Ik denk dat ik daar nog meer kan gaan leren en zo hoop ik de kans te vergroten om mijn dromen te realiseren.”

Regionaal talent
Ondanks het verlies van opnieuw een belangrijke en talentvolle speelster ziet Patrick van den Berg een mooie en belangrijke ontwikkeling: “Het is goed dat een speelster uit de regio FC Twente Vrouwen gaat versterken. Zo krijgen we weer een regionale uitstraling en kunnen we speelsters uit de regio weer perspectief bieden. Rigtersbleek, en andere regionale verenigingen die op hoog niveau spelen, kunnen het vrouwenvoetbal door ontwikkelen. Ik hoop dan ook dat ambitieuze speelsters zich melden bij De Bleek, zodat wij ook voor die jonge en talentvolle meiden als springplank kunnen gaan fungeren. Hoe mooi zou het zijn dat collega verenigingen dit steunen, meedenken en zo hun talentvolle speelsters het advies geven om de overstap te maken naar onder andere Rigtersbleek en FC Berghuizen. Deze verenigingen spelen op het hoogste niveau en dit is de plek waar voetbalsters, zoals Rachel, hun vervolgstappen kunnen zetten in het realiseren van hun dromen.”

De trainer, het team en de club wensen Rachel heel veel succes in het waarmaken van haar droom en bedanken haar voor haar inzet op en rondom het veld bij De Bleek!


Speelsters gezocht
Wil jij volgend seizoen ook op hoog niveau spelen? Wil jij spelen in het rood en wit van De Bleek en profiteren van de topfaciliteiten die de club te bieden heeft? Kom dan eens meetrainen en maak kennis met VR1! Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij interesse en voor meer informatie. 

Lees ook 
Sophie Pieterson vertrekt naar FC Twente
Volgend seizoen een tracksysteem bij De Bleek?
Amerikaans contract voor Carmen Koens
Amber van den Berg naar Amerika
Rigtersbleek: dé club voor ambitieuze voetbalsters
Trainingen voor ambitieuze voetbalsters

 

 

 

 

 

 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image