Boy JhanJhan trainer Zaterdag Heren 2

Vanaf het seizoen 2020-2021 is de 49-jarige Boy JhanJhan de nieuwe hoofdtrainer van Zaterdag Heren 2. De ervaren trainer is op dit moment actief als assistent-trainer bij het eerste elftal van tweedeklasser SC Barbaros.
 
Met zijn UEFA B en UEFA C trainersdiploma op zak en een berg aan ervaring heeft Rigtersbleek veel vertrouwen in een mooie toekomst voor Boy en Zaterdag Heren 2. Peter Schreinders, bestuurslid voetbalzaken, over de komst van Boy: “Wij zijn erg blij met de komst van Boy. Hij heeft erg veel ervaring en kan zeer goed met jongeren. Een seizoen heb ik met hem samengespeeld bij De Bleek en vervolgens heeft hij zijn loopbaan elders voortgezet. Boy is iemand die goed inzetbaar is, met name als het gaat om veranderingen. Dat is voor ons zeker het geval, kijkend naar volgend seizoen. Met de veranderingen die aanstaande zijn is een zeer nauwkeurige samenwerking met de trainers erg belangrijk, onder andere om de systemen op elkaar af te stemmen. Dit is voor Boy zeer zeker weggelegd en zo kunnen we ons doel om een complete selectie te creëren waarmaken. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Boy de man op de juiste plek is bij ons en wensen hem veel succes toe!”
 
Kampioenschappen
Sinds 1993 is Boy, geboren in Suriname, actief als voetbaltrainer. Hij begon zijn trainerscarrière bij De Tubanters B2. Een club waar hij ook, in dezelfde periode, als voetballer mooie successen beleefde. Hij werd bij deze Enschedese club driemaal kampioen in de derde, tweede en eerste klasse. Kampioenschappen mocht hij daarna als voetballer met regelmaat vieren. De middenvelder werd onder andere kampioen met Rohda Raalte (1e klasse), CVV Sparta (2e klasse), SVV ’91 (6e klasse), CVV Achilles (3e klasse) en Barbaros (5e klasse). Ook speelde hij in de eerste elftallen van DETO Twenterand, WVC, Sportclub Enschede én v.v. Rigtersbleek. Boy: “Ik heb een jaar mogen spelen bij Rigtersbleek, onder andere met Peter. Dit was in het seizoen 1993-1994 en we speelden toen in de tweede klasse. Helaas was het van korte duur, onder andere doordat ik mijn kuitbeen gebroken heb op een training.”
 
Ervaren voetbaltrainer
Als voetbaltrainer is hij naast de clubs SC Barbaros en De Tubanters ook actief geweest bij ATC ’65 (reserve 2e klasse) waarmee hij in 2018-2019 kampioen werd. Daarnaast staan ook de clubs Quick ’20 (2e elftal), De Lutte (A1), RKSV Vogido (eerste elftal), CVV Sparta (B2), FC Aramea (1eelftal) en AJC (1e elftal) op zijn CV. Aankomend seizoen kan hij ook Rigtersbleek aan deze lijst toevoegen.
 
Boy over zijn keus om de overstap naar De Bleek te maken: “Ik ken de club natuurlijk goed en ook verschillende mensen de vereniging. Zo heb ik in het verleden al eens gewerkt met Mete Soygül en ook ken ik Richard de Boer gaat. Dit is fijn in de samenwerking vanaf aankomend seizoen. Ik hoop, onder andere samen met hen, een steentje bij te dragen aan het neerzetten van een goede voetbalstructuur. Het doel is om op deze manier weer zo snel mogelijk op hoog niveau te komen en te blijven in de toekomst. Een stabiele hoofdklasser worden op zaterdag, met spelers uit eigen jeugd, is waar ik aan ga werken en mijn bijdrage aan wil leveren.”
 
Samenwerken
Het doel Boy helder voor ogen en heeft ook een goed beeld van de wijze waarop dit te realiseren: “Allereerst vind ik het allerbelangrijkste dat de spelers met plezier naar de trainingen komen. Met plezier en een hoge opkomst op de trainingen kan ik de spelers beter maken, en maken ze elkaar beter. Bovendien zal ik dezelfde speelwijze hanteren als JO19-1 en Zaterdag Heren 1, zodat er duidelijkheid is voor alle spelers en ook om het doorstromen tussen de elftallen soepel verloopt. Belangrijk hierbij is een goede communicatie met de trainers van deze elftallen en daar heb ik alle vertrouwen in.”
 
Met deze insteek hoopt Boy met het tweede elftal snel te kunnen promoveren: “Een kampioenschap is het doel en in de toekomst een stabiele hoofdklasser zijn. Bovenal hoop ik dat vele voetballers het straks een eer gaan vinden om te spelen in het rood-en-wit van De Bleek!”

 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmall.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image