Zaterdag 4 neemt drie punten mee naar Enschede

Hieronder een wedstrijdverslag van Zaterdag 4 met dank aan trainer Cicilio.
 
Uiteindelijk mocht er weer gevoetbald worden. Nadat onze eerste wedstrijd was afgelast, stond het team te trappelen om te voetballen. Op 26 september stond er een uitduel op het programma tegen HSC 3.
 
Opstelling (1-4-3-3): Fabio K • Fabio, Dennis, Jarno, Bram © • Sam, Lars Mas • Jeff, Daan, Niels
Wissels: Max, Carma, Agus
Geblesseerde spelers: Jamie, Robin
 
We begonnen goed aan de wedstrijd en we konden makkelijk de vrije man vinden tussen de linies. We krijgen hier en daar wat kansen, maar de score liet toen nog op zich wachten.
 
We gaven amper kansen weg en stonden goed opgesteld, maar door een inschatting fout kwamen we toch met 1-0 achter. Het team blijft voetballen, want we hadden de overhand. Dat lieten we meteen merken na een goed lopende aanval kwam Daan alleen op de keeper af, maar had zijn vizier nog niet op scherp.
 
Na een goeie lange bal van Dennis van achteruit kon Jeff zo door lopen naar de goal in zijn oog hoeken zag hij dat Daan goed mee liep. Hij legde de bal opzij en zo kon Daan de 1-1 maken. De tegenstander had steeds moeite met onze opkomende backs Fabio en Bram. Ze konden makkelijk de vrije ruimte induiken, waaruit veel gevaar kwam.
 
Nadat er een overtreding was gemaakt door HSC ging Mas achter de bal staan. Met zijn fijne traptechniek draaide hij de bal heel scherp in waardoor HSC een eigen goal maakte. Niels was ondertussen geblesseerd uit gevallen en werd vervangen door onze nieuwe aanwinst Agus. We bleven maar op zoek naar meer goals. Onder andere Agus kreeg wat kansen, maar moet nog op zijn goal wachten.
 
Veel gevaar kwam van Jeff die ook zijn vizier nog niet op scherp had. Nog steeds gaven we amper wat weg. Jarno die goed rugdekking gaf en ons middenveld stond als een huis met Sam, Lars en Mas.
Met een verdiende 1-2 voorsprong gingen we rustig in. Trainer Cicilio was zeer tevreden over wat hij zag van zijn team.
 
Nadat hier en daar was gesproken hoe we nog een stapje beter konden doen begonnen we goed aan de tweede helft. Deze was net een paar minuten bezig toen Fabio de goed lopende Jeff (foto) diep stuurde met een lange bal van achteruit. Jeff maakte koelbloedig en beheerst de 1-3. De trainer genoot van zijn diep gaan, zijn aannamen en de goal. Maar vooral van de manier waarop het team voetbalde. Niet veel later maakte Jeff de 1-4; hij had de smaak de pakken en maakte ook de 1-5. Hij had zij hattrick te pakken! Alsof dat niet goed genoeg was, maakte hij ook zijn vierde en zette het scorebord op 1-6. Wat speelde de team goed! De trainer kon eindelijk weer genieten.
 
Sam (lange) die zijn oude vorm weer had was sterk aan de bal en strooide met heerlijke passes. Onder tussen waren Max en Carma ingevallen. Ook de wissels zijn goed ingevallen en hebben hun bijdrage geleverd. Jarno was ook op zoek naar een goal. Hij liep heel goed mee van achteruit, kreeg een goede lange bal van achteruit en hij besloot hem ineens met een volley te nemen. Scheelde een haartje! Wat zou dat een wereldgoal zijn geweest.
 
De trainer Cicilio en zijn assistente Mandy waren blij met het getoonde spel van de team. Het team en de staf bedankt alle supporters die erbij waren! Hopelijk zien we jullie weer bij onze eerstvolgende wedstrijd: een thuisduel tegen Achilles ’12 om 15:30 uur.

Volg Zaterdag 4 ook op Instagram >>> 

 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image