Gerrit Polman is dit jaar opnieuw genomineerd voor ‘Clubheld van de Amateursport’. Een mooie beloning voor alles wat hij voor de G-afdeling heeft gedaan en doet bij Rigtersbleek. Een titel die hij meer dan verdient en waarvan wij als club hopen dat hij, met voldoende stemmen van onze leden en andere betrokken, dit jaar de clubheld mag worden.

 

Onze voorzitter Sara Nijenhuis over Gerrit Polman: “Als iemand het G-team zegt, denken we gelijk aan Gerrit. Denken we aan Gerrit, dan denken we aan al die negentig enthousiaste leden en meer dan veertig vrijwilligers. Week in week uit spelen de leden de sterren van de hemel, onder leiding van Gerrit en het team vrijwilligers. De opkomst van de trainingen is bijzonder hoog en vol passie wordt er getraind op onze velden door alle G-teams.”

Elke week zijn de G-voetballeden te bewonderen op de velden, maar ook in Het Paviljoen zijn ze veel geziene gasten: “De derde helft is zeker een pre bij het G-voetbal en dit nooit zonder de hapjes. Met veel plezier kan ik op de maandagavond kijken naar de lol die ze met elkaar hebben na een training. Ik ben dan ook een trotse voorzitter die elke week mag ervaren en zien dat onze G-afdeling de club zoveel plezier en kleur geeft.”

 

 “De G-afdeling maakt het verenigingsleven compleet. Er is geen verschil tussen kampioenen op het veld en in Het Paviljoen. Iedereen mag stralen op zijn of haar niveau. Daar zijn we als club trots op!”


Sara stelt dat Gerrit Polman onze stem dubbel en dwars verdiend: “Eén ding is duidelijk; de plannen van Gerrit en de vrijwilligers zijn groots en het wordt alleen maar mooier! Wij vinden dat onze Gerrit de titel verdient voor alles wat hij, samen met de groep vrijwilligers, heeft betekent voor onze vereniging en het G-voetbal. Dit laatste niet alleen bij De Bleek, maar ook in Twente en daarbuiten. En we weten zeker dat hij voorlopig niet zal stoppen, want hij is nog niet klaar met dromen. Deze inzet, passie en bevlogenheid mag dan eigenlijk ook niet onbeloond blijven en hij verdient de titel ‘Clubheld van de Amateursport’.”

 

KLIK HIER OM JE STEM UIT TE BRENGEN >>>
Stemmen is gratis. Door te stemmen maak je kans op mooie prijzen. Ook de club maakt met jouw stem kans op een mooie geldprijs.

 

Er zijn de nodige veranderingen in de bestuurssamenstelling van de vereniging. Hans Vossensteyn, Claudia Gelevert, Peter Schreinders en Mauro Kampman zijn de vier nieuwe bestuursleden van de vereniging. Al eerder werden zij voorgedragen door het bestuur en waren allen in de afgelopen periode aspirant-leden. Tijdens de ALV werden ze, met goedkeuring van de algemene ledenvergadering, officieel geïnstalleerd. Ook werd Sara Nijenhuis, sinds juli interim-voorzitter, officieel benoemd tot voorzitter. 


 
Hans Vossensteyn
Ik wil graag een aanspreekpunt zijn voor de zaken rondom de jeugdteams en ook wil ik een verdere impuls geven aan het vrijwilligersbeleid van de Rigtersbleek. Zeer belangrijk vind ik het bovendien om de ingeslagen weg om de club financieel gezond te maken te bestendigen.” Lees meer >>>

 
 
Claudia Gelevert
“Ik ben blij dat ik met mijn kennis en achtergrond een bijdrage kan leveren aan de ontwikkelingen van deze mooie vereniging op financieel, sportief en maatschappelijk vlak. Op deze wijze kan ik bovendien waardevolle bestuurservaring opdoen en tegelijkertijd iets terugdoen voor de vereniging met toekomst.” Lees meer >>>

 


Peter Schreinders
Kind van De Bleek zet familietraditie voort door zitting te nemen in het bestuur; zijn vader en broer maakten in het verleden al jaren deel uit van het hoofdbestuur van de club. Lees meer >>>

 


Mauro Kampman
“Het voelt niet alsof ik in de voetsporen treed van mijn vader, want ik ga mij met andere zaken bezighouden. Ik vind het wel mooi dat ik nu de derde generatie ben die in het bestuur van De Bleek zit. Ik zal me dan ook 100% inzetten voor de club!”, aldus Mauro die zich met name bezig gaat houden met de toernooien die de club organiseert en de sponsoring. Lees meer >>> 
  
 


Afscheid
Naast het verwelkomen van vier nieuwe bestuursleden moesten we ook afscheid nemen. Jeroen Kamphuis (finance), Marcel Nijland(voetbalzaken - deze avond niet aanwezig i.v.m. familieomstandigheden) en Arjan Kampman (voorzitter) traden af als bestuurslid. Op een later moment staan we uitgebreider stil bij het afscheid van de voorzitter.

 

Nieuwe voorzitter 
Sara Nijenhuis werd deze avond officieel benoemd tot voorzitter van De Bleek. Op een later moment staan we ook hier uitgebreider stil. 

"Ondanks dat ik geen Bleek verleden heb, weet ik wel dat ik een Bleek toekomst tegemoet ga en dat elke dag ook mijn hart steeds meer rood en wit kleurt. Samen zijn wij Rigtersbleek!" Lees het hele artikel dat wij in juli van dit jaar publiceerden ter aankondiging van de rol van Sara Nijenhuis als interim-voorzitter >>> 

 

 

Bekijk hier de volledige bestuurssamenstelling per 9 oktober 2018 >>> 

Gerrit Polman, voorzitter van Stichting Vrienden van de G, kon tot zijn spijt niet aanwezig zijn op de ALV. Uiteraard deelde hij wel het jaarverslag en Sara Nijenhuis droeg dit voor. Lees hieronder het jaarverslag nog eens terug.


Wederom een succesvol seizoen voor de G-afdeling van Rigtersbleek.
Kampioenen waren de G2 en de G4 (foto). De andere elftallen hebben allen meegestreden om het kampioenschap.
De G is nog steeds groeiende en heeft op dit moment 89 spelende leden!