Fysiotherapeuten On The Move

Vanaf het seizoen 2019-2020 is Fysiotherapie On The Move onze nieuwe partner op het gebied van fysiotherapie, gezondheid en leefstijl. Mark en Lizzy worden veel geziene gasten op ons Ontmoetingspark als fysiotherapeuten. Niet alleen zijn ze er voor de spelers van zondag Heren 1 en speelsters van VR1. Voor iedereen die een behandeling wenst, zowel leden als niet-leden, zijn tijdens de aanwezige uren van On The Move welkom. We stellen de vaste gezichten vanuit On The Move, Mark en Lizzy, alvast aan jullie voor.
 
Een sportieve en bevlogen fysiotherapeut
Mark, 28, heeft zijn kennis als fysiotherapeut opgedaan tijdens zijn studie in Nieuwegein en Richmond (USA). Inmiddels heeft hij ook de nodige werkervaring en wil hij zich specialiseren tot sportfysiotherapeut. Hij is een bevlogen en gemotiveerde fysiotherapeut die al op jonge leeftijd koos voor het vak: “De eerste keer dat ik in aanraking kwam met fysiotherapie was als kind. Ik liep een gecompliceerde armbreuk op tijdens een voetbalwedstrijd en als gevolg hiervan was ik een deel van mijn armspierfuncties verloren. Met de hulp van een fysiotherapeut is het gelukt om tot 99% hiervan te herstellen. Na deze ervaring ben ik mij steeds meer gaan interesseren voor fysiotherapie en na een meeloopstage wist ik het zeker: ik word fysiotherapeut!”.
 
Zijn doel als fysiotherapeut is om de mensen van hun klachten af te helpen. Iedereen met pijn en beweeg gerelateerde klachten kan bij Mark terecht. Mark heeft een grote liefde voor sport en is zelf actief geweest als voetballer, tennisser, wielrenner en triatleet. Als sporter ben je bij Mark dan ook aan het goede adres.
 
Naast de aanwezigheid op de openingstijden van de praktijkuren op Ontmoetingspark Rigtersbleek is Mark de fysiotherapeut voor zondag Heren 1. Mark over zijn nieuwe werkplek: “Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan! Ik verwacht dat het een gezellige, sportieve en ambitieuze omgeving is waar wij ons snel thuis gaan voelen. De binding vanuit de club met de wijk, en de interactie met de bewoners, spreekt mij erg aan. Sinds kort woon ik ook in de omgeving en kijk ik er mede daardoor nog meer naar uit om deel uit te maken van dit project! Hopelijk kunnen we een fijne samenwerking op bouwen met de bezoekers. Ik heb er in ieder geval erg zin in!” Bovendien heeft Mark een duidelijk doel en streven voor ogen: “We willen zichtbaar en benaderbaar zijn voor iedereen. Uiteindelijk hoop ik dat iedereen dit zo goed bevalt dat we al snel op moeten schalen naar meer uren op het Ontmoetingspark om aan de vraag en behoefte van de bezoekers te kunnen voldoen.”
 
Met passie behandelen
Sinds kort is Lizzy werkzaam voor Fysiotherapie On The Move en is er helemaal klaar voor om een nieuwe uitdaging aan te gaan! “Mijn passie is om mensen van hun klachten af te helpen! Dat is waarvoor ik dit vak heb gekozen en ook de reden waarom ik mij steeds verder specialiseer. Zo heb ik recent het certificaat Medical Taping behaald en ga ik mij dit jaar specialiseren in Dry Needling.”, aldus de gemotiveerd Lizzy.
 
Bij de 22-jarige Lizzy kun je terecht voor alle fysiotherapeutische behandelingen betreft het gehele lichaam en voor medical taping. Net als Mark is ze met regelmaat op Ontmoetingspark Rigtersbleek te vinden tijdens de praktijkuren. Daarnaast is Lizzy de fysiotherapeute voor VR1 en is ze aanwezig bij de trainingen en thuiswedstrijden van het team. Lizzy kijkt er naar uit om aan de slag te gaan: “Ik ben blij om binnen een sportomgeving werkzaam te zijn. Zelf ben ik ook erg sportief en heb ik onder andere de sporten volleybal, voetbal, tennis en badminton gedaan. Hopelijk kan ik de sporters die bij ons komen ook snel weer op het gewenste niveau krijgen. Ook zal ik mij gaan inzetten om kinderen met behulp van sport en bewegen te motiveren en ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. Al met al hoop ik samen met alle betrokken iets moois om te bouwen op Ontmoetingspark Rigtersbleek, zelf mijn ervaring verder uit te bouwen en er zo een groot succes van te maken voor iedereen!”
 

On The Move is een BIG-geregistreerde praktijk. Ze zijn aangesloten bij verschillende zorgverzekeraars en bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF).
Hierdoor kun je zonder verwijzing bij On The Move terecht en worden behandelingen, afhankelijk van jouw verzekeringspakket, vergoed door de zorgverzekeraar.

 

 
On The Move op Ontmoetingspark Rigtersbleek
Laura is de eigenaar van Fysiotherapie On The Move en is vanuit deze rol verantwoordelijk voor de samenwerking met v.v. Rigtersbleek. Haar kennis, ambities en dromen worden door Mark en Lizzy in de praktijk gebracht. Laura zelf is uiteraard ook een fysiotherapeute met inmiddels de nodige werkervaring en specialisaties. Bovendien is ook zij nog niet uitgeleerd, want sinds kort is ze gestart met de opleiding acupunctuur. Laura: “Mark en Lizzy zijn de twee fysiotherapeuten op Ontmoetingspark Rigtersbleek. Ik heb gezocht naar enthousiaste, gemotiveerd en sportieve mensen die aansluiten bij wat we willen met Rigtersbleek. Ze zijn flexibel en belangrijker nog: deskundig, ervaren én leergierig.” Vanaf het nieuwe seizoen gaan Lizzy en Mark aan de slag: “Wanneer in de toekomst blijkt dat er meer vraag is dan de uren die we op dit moment bieden, dan gaan we kijken hoe we dit kunnen uitbreiden. Maar uiteraard kunnen de mensen ook terecht op onze andere twee locaties, en kan men ook gezien worden door mij of andere fysiotherapeuten van On The Move indien de klachten vragen om specifieke specialisaties. Mark en Lizzy zijn echter dusdanig opgeleid en gespecialiseerd dat we er alle vertrouwen in hebben dat we een uitstekend aanbod hebben op Ontmoetingspark Rigtersbleek waarbij we hopelijk veel mensen van hun klachten af kunnen helpen.”

BEKIJK HIER DE TIJDEN WAAROP ON THE MOVE AANWEZIG IS OP ONTMOETINGSPARK RIGTERSBLEEK >>>

 


 
Laura Lutjes is op dit moment zwanger en gaat vanaf september met zwangerschapsverlof.
Lizzy is degene die haar taken overneemt gedurende haar afwezigheid.

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmall.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image