sponsorlogos-bovenin.png
sponsorlogos-bovenin.png

Meer dan voetbal

Een club met hart voor de samenleving

Rigtersbleek is een actieve club met hart voor de buurt. De vereniging zet haar kernkwaliteiten niet alleen in voor eigen (sport)leden, maar ook voor de samenleving. Het voetbal speelt uiteraard de grootste rol in ons bestaan, maar wij bieden veel meer dan alleen voetbal. Ons aanbod draagt bij aan het welzijn, de gezondheid en de participatie van burgers in haar directe omgeving.

Accommodatie

In de wijk Twekkelerveld beschikken wij over een prachtige accommodatie die dagelijks geopend is. Er wordt niet alleen gevoetbald in de avonden en weekenden. Op alle dagen is er van alles te beleven en is iedereen van harte welkom. Onze partners maken gebruik van ons Ontmoetingspark, in de kantine is er altijd de mogelijkheid om een hapje te eten, de velden kunnen voor vele sportieve activiteiten ingezet worden en Het Paviljoen biedt de mogelijkheid om vergaderingen en bijeenkomsten te organiseren.

 

Klik op onderstaande button voor meer informatie en alle mogelijkheden die ons Ontmoetingspark te bieden heeft.

EETCAFÉ

In Het Paviljoen bieden wij elke doordeweekse dag een heerlijk hoofd- & nagerecht aan voor slechts € 7,00 per persoon (kinderen t/m 12 jaar betalen €5,00). Iedereen is van harte welkom om een hapje mee te eten tussen 16.30 en 19.30 uur.

 

Klik op de 'reserveren'-button en vul het reserveringsformulier in om zeker te zijn van een tafeltje. 
Het is ook mogelijk om een maaltijd af te halen (m.u.v. all you can eat). 

LUNCHROOM

Naast de heerlijke avondmaaltijden wordt er ook een uitgebreid lunchassortiment aangeboden. Het sportpark is dagelijks geopend en daarom ook tijdens lunchtijd een uitstekende locatie om een heerlijke lunch te nuttigen. De lunch is op doordeweekse dagen verkrijgbaar van 11.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 08.00 tot 19.00 uur in Het Paviljoen.

LUNCHROOM

Naast de heerlijke avondmaaltijden wordt er ook een uitgebreid lunchassortiment aangeboden. Ontmoetingspark Rigtersbleek is dagelijks geopend en daarom ook tijdens lunchtijd een uitstekende locatie om een heerlijke lunch te nuttigen. De lunch is op doordeweekse dagen verkrijgbaar van 11.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 08.00 tot 19.00 uur in Het Paviljoen.

THUIS@

Dichtbij het leven van kinderen

Binnen Thuis@Rigtersbleek worden kinderen en jongeren ondersteund en begeleid door professionals, op een veilige plek en in hun eigen omgeving. Kinderen en ouders/verzorgers breiden hun sociale netwerk uit en worden daarin ondersteund. De ontwikkeling van de kinderen staat centraal. Ze leren op verschillende niveaus samen te werken en gedragsregels te hanteren in een duidelijke en heldere structuur.

Op alle doordeweekse dagen, van 14.00 tot 19.00 uur, worden de kinderen begeleid door een professioneel, sportief, enthousiast en deskundig team. De kinderen doen mee aan diverse activiteiten en kunnen daarnaast gesprekken voeren met de wijkcoach. Van 14.00 tot 15.30 uur kunnen de kinderen binnenlopen, zodat aansluiting bestaat met schooltijden. Van 15.30 tot 18.00 uur zijn er verschillende leuke, sportieve en educatieve activiteiten. Aan het eind van de dag eten de kinderen gezamenlijk een warme maaltijd en vertrekken om 19.00 uur huiswaarts.

ENTREEOPLEIDING

In samenwerking met ROC van Twente en Ontmoetingsclusters Enschede bieden wij de mogelijkheid om gratis een entreeopleiding te volgen op ons Ontmoetingspark. 

Een entreeopleiding is er voor mensen die geen schooldiploma hebben en hun kansen op een baan willen vergroten. Het is een assistentenopleiding op MBO-niveau 1, helemaal op maat. Er zijn verschillende opleidingen in de richting entreeopleiding. 

In een entreeopleiding leert men algemene vaardigheden die nodig zijn om in een bedrijf te kunnen werken. De opleiding is een eenjarige praktische opleiding op MBO-niveau 1. Eén dag in de week worden er lessen aangeboden op ons Ontmoetingspark en is er aandacht voor theorie. De opleiding bestaat grotendeels uit leren in de praktijk. De deelnemers aan de entreeopleiding lopen 20 uur stage op het Ontmoetingspark en ook de theorielessen vinden plaats op het Ontmoetingspark. 

Aanmelden
Iedereen die 18 jaar of ouder is en nog geen diploma heeft kan zich aanmelden voor een Entreeopleiding. Na het behalen van een diploma kan men doorstromen naar een MBO-niveau 2 of uitstromen richting de arbeidsmarkt. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan opleiding@ontmoetingsclustersenschede.nl

ACTIVITEITEN

Het hele seizoen vinden er vele activiteiten plaats op ons Ontmoetingspark. Voor onze eigen jeugdleden worden er leuke evenementen georganiseerd met onder andere Halloween, Pasen, Sinterklaas en Springkussen Festivals. Ook vinden er toernooien plaats en sponsorbijeenkomsten, een nieuwjaarsreceptie en de algemene ledenvergadering.

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image